Z VAMI ŽE OD LETA 1987!

Začetki podjetja Dacar segajo v leto 1987, ko je oče Anton Dacar začel s prevozniško dejavnostjo kot samostojni podjetnik. S svojim vestnim delom in zanesljivostjo je postavil trdne temelje za nadaljnji razvoj. Z vključitvijo sinov v prevozniško dejavnost se je začela še hitrejša rast podjetja, ki danes sodi med 30 največjih prevoznikov v Sloveniji.

Podjetje Dacar ima danes v svojem voznem parku več kot 80 tovornih vozil. Pri svojem delu smo zanesljivi, vestni ter prilagodljivi željam in potrebam naših kupcev. S sodobnimi logističnimi tehnikami, opremo in informacijsko tehnologijo so naše logistične storitve kakovostne in konkurenčne.

V vseh letih delovanja smo si utrdili sloves zaupanja vrednega poslovnega partnerja, navezali kopico poslovnih stikov in postali dolgoročni partner velikim mednarodno uveljavljenim podjetjem.

LOGISTIČNI CENTER

Na nekaj manj kot 13.000 m2 gradimo sodoben logistični center, ki zajema skladišče za cca 8.000 paletnih mest, tri delavnice za kamione, sodobno pralnico za kamione in upravni del podjetja.

Podjetje ogromno energije in sredstev vlaga v opremo in najmodernejšo informacijsko tehnologijo kar nam omogoča, da so naše storitve kakovostne in konkurenčne.
 

kontakt.jpg
kako-do-nas.jpg
POKLIČITE NAS

TEL: 059 33 50 51 | GSM: 031 736 132

PIŠITE NAM
DELOVNI ČAS

Pon - Pet: 8:00 - 16:00

VEČ KOT 30 LET IZKUŠENJ!

V vseh letih delovanja smo si utrdili sloves zaupanja vrednega poslovnega partnerja.

NAŠE STORITVE

- Prevozi

- Skladiščenje

- Pretovarjanje

- Avtopralnica za tovorna vozila

KJE SMO

Breg ob Savi 28
4211 Mavčiče

  • Facebook Social Icon

© 2018 DACAR transportne storitve d.o.o.